ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναζήτηση

 

Κατηγορίες
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Πληροφορίες
Δήλωση Απορρήτου
Επιστροφές
Όροι χρήσεως
Τρόποι Παράδοσης
Τρόποι Πληρωμής
Ασφαλείς Συναλλαγές
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται κατευθείαν στον proxy server της τράπεζας σε ασφαλές περιβάλλον
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 
Επιστροφές
 
  Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 7 εργάσιμων ημερών, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη και δεν έχει ανοιχτεί. Τα έξοδα μεταφοράς των επιστροφών καλύπτονται από τον πελάτη.

Τα φωτιστικά επί παραγγελία που παραγγέλνονται με διαφορετικό κρύσταλλο ή φινίρισμα της αρεσκείας του πελάτη δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχτούν.


Τροποποίηση / Ακύρωση Παραγγελίας

Τροποποίηση ή Ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από εμάς. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2105696723.


Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο χρήστης-πελάτης δικαιούται δυνάμει του άρθρου 4 παρ.10 του Ν 2251/1994, να δηλώσει αναιτιολόγητα εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ότι υπαναχωρεί από τη σύμβαση και να του επιστραφεί από την Εταιρεία το αντίστοιχο ποσό, χωρίς καμία δική του οικονομική επιβάρυνση εκτός από τα έξοδα συσκευασίας, αποστολής και επιστροφής.

Ο χρήστης – αγοραστής μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα που παρήγγειλε χωρίς καμία δέσμευση. Αν αλλάξει γνώμη ή αν, παρ' όλη την προσοχή που δίνει η εταιρία στην ποιότητα των προϊόντων της, δεν μείνει ικανοποιημένος, έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει τα προϊόντα που δεν του ταιριάζουν.

Εξαιρούνται τα προϊόντα επί παραγγελία.

Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία θα επιστρέψει άμεσα την αξία του προϊόντος με τραπεζική επιταγή στο όνομα πελάτη που αναγράφεται στην παραγγελία (τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται).

Τυχόν επιστροφές γίνονται δεκτές με τον όρο να επιστραφεί το προϊόν άθικτο, στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχει καταστραφεί η συσκευασία του, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για το λόγο αυτό ο πελάτης πρέπει να ελέγχει κατά την παραλαβή την ποιότητα του προϊόντος.
 
Πίσω
Εύρος Τιμών
Από:Μέχρι:
Είσοδος
E-Mail διεύθυνση:
Συνθηματικό:
Καινούριος Χρήστης
Ξεχάσατε τον κωδικό σας
  Καλάθι αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι

 

  Προσφορές Περισσότερα

 

  Νέα προϊόντα Περισσότερα

 

new site
  Προτείνουμε για εσάς Περισσότερα
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΕΗ
Positive SSL